Ønsker du gratis hjelp med refinansiering? Ring oss på 40 00 19 56

Din Side: Advarer disse personene etter ferien

Mange går i den typiske fella som i år gjør den enda vanskeligere med økende renter og priser. Den etterlengtede ferien betales ofte med dyre kredittkort som nå mange sliter med å betale ned igjen.

Din Side skriver: I stedet for å innrømme at økonomien ikke strekker til, velger mange å kjøpe ferien på kreditt. Dermed blir mange sittende med en vond klump i magen. De vet godt at pengene må tilbakebetales på høsten – mest sannsynlig med en veldig høy rente, sier daglig leder Geir Grindland i Inkassopartner.

Det går ikke alltid etter planen

Når man bestilte ferien tidligere i år, så kan økonomien ha vært bedre og man tenkte ikke at det skulle bli noe problem. Dog så har økende strøm, mat og drivstoffpriser gjort store innhugg i økonomien til de fleste og da er det «enklere» å utsette nedbetalingen av ferien som ble gjort på kredittkortet.

Inkasso og betalingsanmerkninger kan kommer raskt og det kan være vanskelig å få privatøkonomien tilbake der den en gang var.

Har du husket å refinansiere gjelden din?

Når prisene øker mye og renta øker hvert kvartal blir gamle forbrukslån, kredittkort og avbetalinger fort dyrt.

Ønsker du å se hvor mye du kan spare ved å refinansiere? Klikk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet – så får du et gratis uforpliktende tilbud for å se hvor mange tusen du kan spare i dag!

Sjekk dine muligheter for å spare penger

En tjeneste fra Zen Finans

Send inn skjemaet nedenfor og få et uforpliktende og gratis tilbud på refinansiering i dag.

Refinansiering for å spare penger er for deg som har forbrukslån, billån, kredittkort eller boliglån.

Hva ønsker du å refinansiere?

Skjema 1

Zen Finans er vurdert som
Enestående

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.